Sikkerhed

Sikkerhed og velvære i forbindelse med erhvervsarbejde er lige så vigtig for dig og dine forældre – som for os som arbejdsgiver. Derfor håber vi, at du sammen med dine forældre vil gennemgå brochurens afsnit om løfteteknik, påklædning og færdsel i trafikken.
Det er afgørende, at du får støtte af voksne, når det gælder din sikkerhed. Du og dine forældre er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til det firma, hvor du er ansat eller til at kontakte Brancheforeningen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Brancheforeningen
Brancheforeningen af Danske Distributionsvirksomheder (BDD) har til formål at holde medlemmerne orienteret om udviklingen i branchen, herunder gældende og nye love, regler og bestemmelser. BDD har udarbejdet et kodeks, der bl.a. omfatter forholdene til omdelerne. BDD er på ingen måde aftalepartner i løn- og arbejdsforhold.